M.O.E. - BPSBP

Go down

M.O.E. - BPSBP Empty M.O.E. - BPSBP

Post  Admin on Thu Dec 17, 2009 10:53 am

Salam semua,

ada sesapa kat sini post kat M.O.E?

nak tanya pasal keputusan Sekolah Asrama,
I dah kol MOE, adeker kater mereka result kluar selepas 25/12/2009.... sempat ke nak buat persediaan?? 12 14

ader sesapa boleh tolong tengok2kan result tu in advance x ??15

Millions thanks in advance

Regards.
Admin
Admin
Admin

Posts : 16
Join date : 2009-11-20

View user profile http://ptd2009.forumotion.com

Back to top Go down

M.O.E. - BPSBP Empty Re: M.O.E. - BPSBP

Post  Ibrahim Razale on Thu Dec 17, 2009 2:14 pm

Iklan 1 - ni database terkini setakat yg aku dapat info. boleh rujuk kat sini utk maklumat penempatan. sesaper yg ada info pasal bebudak lain, boleh tolong update kat aku.

http://spreadsheets.google.com/lv?key=0AqGvPqckhUZXdGlTWnRLSWlhUzE0b205TFBDTWFLWkE&f=0

Iklan 2 - result PMR akan diumumkan pada 24 Disember 2009.

Sekian iklan untuk hari ini.
Ibrahim Razale
Ibrahim Razale

Posts : 22
Join date : 2009-11-25
Age : 37
Location : INTAN Bukit Kiara

View user profile

Back to top Go down

M.O.E. - BPSBP Empty Re: M.O.E. - BPSBP

Post  Admin on Wed Dec 23, 2009 3:04 pm

Tengkiu Mr. Baem for the info.

result dah klua arini,
my son failed to secure a place though he got 5As.

maybe pasal,

1.Masa apply dulu, sy isi pekerjaan Swasta (skang dah gomen)
2.Masa tu Gaji boleh tahan banyak, ala-2 JUSA C (skang M41 P1T1 jer)

dah try appeal online, asyik server error je.

So, Tuan2 & Puan2 PTD smua...(MOE espesially)
oleh x tlg rikikan ngan saper sy harus ketemu face2 face untuk merayu perkara ini?

Million thanks in advance.
Admin
Admin
Admin

Posts : 16
Join date : 2009-11-20

View user profile http://ptd2009.forumotion.com

Back to top Go down

M.O.E. - BPSBP Empty Re: M.O.E. - BPSBP

Post  rudy on Tue Jan 05, 2010 4:46 pm

Admin wrote:Tengkiu Mr. Baem for the info.

result dah klua arini,
my son failed to secure a place though he got 5As.

maybe pasal,

1.Masa apply dulu, sy isi pekerjaan Swasta (skang dah gomen)
2.Masa tu Gaji boleh tahan banyak, ala-2 JUSA C (skang M41 P1T1 jer)

dah try appeal online, asyik server error je.

So, Tuan2 & Puan2 PTD smua...(MOE espesially)
oleh x tlg rikikan ngan saper sy harus ketemu face2 face untuk merayu perkara ini?

Million thanks in advance.

Tu kat bahagian sekolah tu..nanti i cuba riki..tp tak promise..try lah yer..

rudy

Posts : 11
Join date : 2009-11-23

View user profile

Back to top Go down

M.O.E. - BPSBP Empty Re: M.O.E. - BPSBP

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum